Alandaluz

Nou mensen, hier ben ik dan in Alandaluz aan de kust van Ecuador.
Ik zal het kort houden deze keer omdat ik niet zo veel tijd heb helaas.

Baños was geweldig (dit weekend) veel gedaan o.a raften, hiken, bungiejumpen, een buggy gehuurd en geabsiled.... druk druk druk dus :p maar wel helemaal top!!!!

Gisteren afscheid genomen van de mensen in Quito, met veel moeite helaas maarja het kan niet anders en ze komen als het goed is allemaal nog een keer lang hier aan de kust....

Nu zit ik hier afgelegen, maar wel in een heel, heelmooi paradijselijk resort, alles ecologisch enz... prachtige zee en een heel leuk huisje MAAR......
Ik heb het alleen (nog) niet naar mijn zin.... er wordt me niets uitgelegd... niets verteld... ik weet niet wat de bedoeling is... ik mis quito heel erg... geen mensen die ik ken...en het is hier veels te stil. Er zijn hier maar 2 andere vrijwilligers.... die me misschien welwat verder kunnen helpen. Naja ik kijk morgen wel.

Mijn begeleider is er nu nog wel maar gaat zo weg, en kan me ook nog niet verder helpen. en degene die mij hierhoortte begeleiden in het resort zelf, is er niet... hmmm gaat allemaal lekker hier, maja dat scheint normaal te zijn.....

Nou ik maak er hier het beste van en spreek jullie snel weer!!!

Iris

Hee Chinnie,

Je verhaal begon heel soepel en fantastisch, maar het minderde naarmate je verder praatte.. Schat, het komt goed echt! Die mensen daar pakken gewoon hun rust en zullen je zsm alles uitleggen en je maakt ook daar vanzelf nieuwe matties! En trouwens, hoor eens hoe chill je woont dan.. 'Paradijselijk, aan zee, leuk huisje'

Veel plezier en succes iig daar! Weet je, als je dan beseft dat je gewoon op een topplek aan de andere kant van de wereld zit, waar je eerder gemaakte matties je waarschijnlijk ook nog eens komen opzoeken, heb je het allemaal toch wel erg goed geregeld!

Liefs XX Iris

Marianne Sjoukes

Beste Marvin,

Je bent er pas een dag. Geef het even tijd. Je hebt een geweldige tijd gehad in Quito en nu is het even erg stil om je heen. Het komt wel goed.

Jorik

goos, echt leuke verhalen!!

enne... ik wil je anders ook wel even uitleggen wat de bedoeling is enzooooo

geniet, en drink... jeweetwel, en verder 'matties' maken, meer genieten, blijven schrijven, meer genieten, bruiner worden ;), meer genieten, heelhuids blijven, meer genieten...enz enz enz

nog heel veel plezier goos!

Puck

He broekie! Nou klinkt niet als jou hoor .... ik ben het met onze wijze begeleider eens, geeft het even wat tijd! 1 dag is tenslotte nog niet echt lang en zeker niet lang genoeg om te wennen ( en ik kan het weten, zit hier tenslotte ook in een gehucht ;) ) En als ik het zo hoor, paradijselijk EN aan zee ... zucht, dat wil toch iedereen??!

Ik zeg succes, maar vooral heeel veel plezier!! Hou je taai!

Ma

He Marvin

Leuk voor je he dat je het zo goed had in Quito.
Ik was echt even van slag gister toen je belde,ben het helemaal niet gewent van jou.
Altijd leuk en gezellige verhalen,en dat je het nu even niet ziet zitten snap ik helemaal.
maar geef het even een paar dagen.
Ik weet zeker dat je gauw weer met leuke verhalen komt.
denk aan je en we bellen snel.
Dikke X je Moeder.

Remco

hey marv k ben jaloers het klinkt echt super daar allemaal en zoals de rest al zegt het komt best wel goed ;) geniet er nog maar van want voordat je het weet is het alweer voorbij. Wij gaan lekker koninginnedag morgen vieren maar we zullen aan je denken hoor ;) xx rem

Nige

JO Marv,

Goed om weer wat van je te horen.
Het komt allemaa vast goed jonge en anders kom je lekker terug...vind ik helemaal niet erg hoor:P

heb trouwens mn enkelband gescheurd whahaha:P
weet je dat ook weer ...

dikke kus

manon meijer

je moet denk ik even aan de rustige sfeer wennen na de drukke stad maar daar ben je ook zo weer aan gewend,heel veel liefs manon

wil en wilma van den berg

hey marvin, de mentaliteit in dit soort landen is zo iets als" vooral geen haast hebben".Dat is iets wat wij nuchtere hollanders helemaal niet gewent zijn. Bij ons moet alles tegelijk en als het even kan zo snel mogelijk. Dus een goede raad van ons gewoon aanpassen en je zult zien dan wordt het wel beter. Wij wensen je nog heel veel plezier aan deze bijzondere reis en horen je verhalen wel weer als je terug bent ookal duurt dat nog even. Groetjes van Wil en Wilma

Linda en mannen

Hoi Marvin,
lastig dat je je niet meteen op je plek voelt. Ik kan me er heel goed iets bij voorstellen en weet hoe erg heimwee kan zijn. Maar zet het even door en we hopen dat je je dan snel thuis voelt.
groetjes, Linda,Ferry,Jesse, Thijmen en Merijn.

rinus en marian

hoi marvin
even een opkikkertje vanuit delft,het komt allemaal wel goed geloof me maar, anders stuur ik rinus wel naar je toe dan komt die wel met de auto zegt rinus
durf niet te vliegen zoals je weet met zn grote mond
he marvin kop op en maak er wat van
groetjes rinus en marianxxxxxxxxxxxxx

Klaas en Marie

We wensen jou een super tijd daar.
En zijn trots op wat je daar doet.
Liefs Klaas en Marie.

Roos

Hey Marvin,

Hou vol!! :)
komt vast allemaal goed, de eerst dagen ergens nieuw zijn altijd kut..
en wij komen je natuurlijk opzoeken!

ALs het echt niets is kan je altijd nog terugkomen, genoeg scholen hier hoor ;)

kus Roos

Ben

Kerel! Hou die rust!
Het komt allemaal goed!

1 ding, ik ga je zeker missen vanavond op m'n verjaardag kerel! Een groot gemis hier!

Maar als je terugkomt drinken we er zeker 1 ouwe! ;)

Later!