Quito - Canoa
Hola!
Hier is weer even een verhaaltje vanuit Quito!
Even denken wat heb ik allemaal gedaan afgelopen week:
We hebben vorige week de hele week gekookt, van nasi tot aardappelpuree enz.
Verder doen we veel spelletjes in de avond of kijken we een film. We zijn een beetje verslaafd geraakt aan een spelletje jungle speed waar je kaarten om moet draaien en dan zo snel mogelijk een
paaltje in het midden van de tafel moet pakken! Verder hebben we een slagroom gevecht gehouden en zijn we donderdag uit geweest metMichelle, Roos,Katrien, Valerie, Tessa, Ilona,Junior,Anne,
Trijntje en Fien.dat was heeeel gezellig en na het uitgaan kon eenbepaald persoonhet toch niet laten een toefje slagroom op mijn gezicht te spuiten! Uiteindelijk waren de eieren ook niet meer
veilig.
Ook ben ik donderdag wezen voetballen met een paar mensen van yanapuma in een groot park in quito. Het was wel weer even fijn om te sporten en het was nog lekker weer ook!
Het weer hier in Quito is nu sowieso een stuk beter, veel meer zon en minder regen gelukkig!
Vrijdag zijn Tessa, Roos en ik naar Canoa geweest, dat is een klein surfersdorpje met een heel mooi strand en lekker rustig! Vol met kleine hotelletje en barretjes.De heenreis duurde ongeveer 7
uurtjes en we verbleven in een leuk hostel direct aan het strand. De eerste dag hebben we lekker rustig aan gedaan, veel actiever dan een duik in de zee werd het niet. Behalve dan tafeltennis maar
daar ga ik liever niet te diep op in..... s'avond zijn we ook noguit geweest. Zondag heb ik een poging gedaan om te surfen. het lijkt heel makkelijk 'gewoon even op een plank te staan' maar het
viel niet echt mee... Veel verder dan 2 seconden staand (en dan was de golf al weg) kwam ik niet. Maarja gewoon blijven proberen! s'avonds lekker gegeten en vrij vroeg naar bed gegaan.
Maandag (de laatste dag) zijn Roos en ik naar Isla Corazon geweest, dat is een mangroveeiland vol met mooie vogels! Hier werden we heen geroeid door een hele aardige gids en kregen we een toer door
de mangrove. Na dit gezellige uitstapje zijn we weer terug naar het hostel gegaan en hebben we lekker gegeten. De terugreis (nu net achter de rug) duurde een stuk langer dan de heenreis, maar
liefst 12 uur, dit kwam doordat er een bus in het ravijn was gevallen en we een lange tijd in de file stonden!
Nu zit ik weer bij Yanapuma te internetten, en morgen ga ik maar eens hard aan het werk met mijn totempaal.
Groetjes!!!
Hee lieve marv!
Eindelijk eens een berichtje van mij haha!
Omdat ik nu ook met stage begonnen ben en een stuk harder moet werken dan jij denk ik ;)
Maar, superleuk om te lezen wat je doet en vooral dat je het naar je zin hebt :D
Ik heb er net 1 dag opzitten en het was ook erg leuk!
Zal je later nog wel meer vertellen ;)
veel succes met je totempaal ;)
xxxxx madje
Hee kaneelstaafje,
Klinkt goed ouwe:)
Het klinkt inderdaad wel als een grote vakantie daarzo.
Maar heb je ook wel verdiend zullen we maar zeggen.
dikke kus en Nikki en ik houden van je
He genieter
hallo Marvin
Weer een hoop meegemaakt.
Wat gezellig allemaal weer, eten, surfen,chillen,spelletjes enz.
Leuk hoor en weer een hoop gezien nou dat worden denk ik weer veel foto,s,kan niet wachten.
En dan nu wat je zelf weer zegt aan het werk hihi.
Schiet je al een beetje op met je totempaal ook een foto,van maken hoor.
Nou Marvin we spreken elkaar weer.
heel veel plezier nog daar maar dat gaat zeker lukken.
groetjes Pa en Ma. kus XXX
Hee lieve Chin!
Het klinkt weer helemaal zoals het hoort, je hebt het naar je zin! Super man! En tsja, surfen is idd moeilijker dan het lijkt, maar wel vet, vind je niet? Knap dat je al zo snel kon staan uberhaupt, ik was niet zo'n snelle..
En trouwens, vanwaar niet die verdere uitwijding over het tafeltennissen? Nu word ik juist benieuwd man!
Verder klinken je verhalen echt super, lekker veel ondernemen en doen, gaaf!
En nu is je stage dus een totempaal maken, hoe gaat dat? Mag dat wel als stage opdracht eigenlijk?
Je bent overigens wel weer goed omsingeld door de chica's begrijp ik uit je verhalen, komen er nog mooie dingen van? ;)
Schat, geniet ervan! Mijn stage dag zit er weer op en ga lekker naar huis! Ik kijk uit naar je volgende bericht!
Liefs XX Iris
Kerel toch, ik tel maar liefst 9 meiden.. daar moet wat goeds terrecht van komen ;)!!
T klinkt trouwens als de normaalste zaak van de wereld dat er een bus het ravijn in rijdt :P Achja, dat zal wel de dagelijkse gang van zaken zijn daaro ;)
Hier gaat het best kerel, mis je wel! Maar goed te horen dat je het naar je zin hebt! Stuk beter dan daar aan de kust!
Hou je taai!
Later, Ben
Eey Chin,
ik ben net klaar met werken maar ff snel een berichtje voor jou!
Mooi dat het daar allemaal weer goed gaat en dat je het zo naar je zin hebt.
Volgens mij ben je daar lekker aan het chillen, niet echt een drukke/zware stage als ik het zo lees:P;).
Maar veel plezier nog, kan niet wachten op je volgende verhaaltje;):).
Kus van die blonde jongen
Waarom wil je liever niet uitwijden over tafeltennis??
misschien omdat je dik bent ingemaakt door een meisje!!
xx
Nouzeg, mee uitgaan om éÃndelijk ook eens een keer in je blog genoemd te worden werkt dus ook niet..
mooi is dat!
Hey hey Marvin
je hebt weer een leuke week achter de rug lees ik ,maare wat lees ik nu in de Blog van Roos ?? over iets van tafeltennis :P:P hehehe .
Maakt niet uit joh ....jij bent weer goed in voetbal ..(denk ik) toch ?
Nou ja ik kijk ernaar uit naar je volgende verhaal .
Groetjes Daniël
Hahaha, de reacties van jouw vrienden zijn haast hilarisch! Maar wat een positiviteit; leven in een vochthok en verliezen van meisjes en toch... nergens vind ik er iets over =P Vreemd - a little explanation pls?!
Besito xxxxx tot later melfje
right back at ya!
(huh, gebruik ik dit wel goed)
Tessa, je kan niet juister zijn als dat..
beetje selectieve informatie, censuur!