Laatste dagen in Quito

Hola beste kijkbuiskinderen!

Laat ik jullie eens vertellen over de laatste dagen in Quito! Jaja inderdaad want ik vertrek straks alweer naar de kust voor de duikcursus en natuurlijk om lekker te relaxen op het strand! Een paar dagen eerder dag geplant maarja!

Wat heb ik de laatste dagen gedaan... hmmm eens zien...

Zaterdag ben ik samen met Ilona en Simone naar eenfamillie dagachtig feestje geweest op camp hope. Tijdens deze dag konden alle ouders van de kinderen een kijkje komen nemen en werden er veel spelletjes enzo gespeeld! Ik hielp hier en daar een beetje mee met schminken enzo... Jammer dat ik weer weg moest, had er nog wel een paar dagen willen werken maarja er ligt natuurlijk weer een nieuw avontuurtje voor de boeg!

Zondag was de laatste dag dat ik van Simone en Ilona's gezelschap kon genieten en daarom zijn we naar het oude centrum van Quito geweest. Hier was ik eigenlijk nog helemaal niet geweest (alleen die dag met pasen)! Schandalig eigenlijk als je ruim 2 maanden in Quito hebt geleefd! Met het mooie weer in onze rug en ons goede humeur op zak liepen we door de mooie straten van het historische centrum van Quito! Het is een leuk, gezellig en levendig centrum vol met straatartiesten en mensen die je van alles en nog wat willen aansmeren. Eenmaal aangekomen op Plaza Grande (HET centrale plein van Quito) Hadden Simone en Ilona nog een leuk opdrachtje waar ze aan moesten voldoen. De vriend van de zus van Simone (snap je m nog?) Had 10 jaar geleden een foto gemaakt op hetzelfde plein als we nu waren! En aan hun de opdracht precies dezelfde foto opnieuw te maken alleen dan 10 jaar later! Uiteindelijk is het ze gelukt en heb ik, samen met tientallen equadorianen kunnen genieten van de vele pogingen die nodig waren om de foto te maken!
Helaas werd het weer later op de dag een stuk slechter en begon het keihard te regenen en te onweren! Gelukkig konden we ergens schuilen en hield het vrij snel op met regenen! We hebben nog lekker gegeten en gepraat met lokale mensen, en toen was de dag alweer voorbij en was het weer tijd om afscheid te nemen...

Maandag kwam pieter alweer naar Quito! Niet helemaal geplant maar hij moest naar de ambassade omdat zijn paspoort en nog wat andere spullen waren gestolen! Deze dag hebben we lekker pizza gegeten en hebben we nog gezellig gepouled, gedart en getafelvoetbalt (lastige woorden!!!). De volgende dag zijn we naar de ambassade geweest en later die dag hebben we DE Ecuadoriaanse delicatesse genaamd 'cuj' gegeten. Ik zal hem even vertalen voor je 'cavia'!
Met kop, pootjes en tanden er nog aan werd hij ons voorgeschoteld! Zie de foto's voor de smakelijke details! Opzich smaakte hij(of zij, kon ik er niet uit opmaken) best lekker, het had alleen geen uitgesproken smaak en was vrij vettig!

Nou dat waren mijn laatste dagen zo ongeveer... Straks komt Roos nog even gedag zeggen en om 8 uur vertrekt onze bus naar Puerto Lopez! Ik heb er nu al zin in!

Nou mensen! Tot snel, alweer over ongeveer 3 weekjes! Tijd vliegt!

Adiossss!!!!!

Nige

Jo Kaneelstaafje,

Ziet er lekker uit hoor die Cavia;)
Je bent wel lekker afgetraind zie ik ben weer zeer trots..

Weet je trouwens al een beetje hoe laat je aankomt enzo?

dikke kus

Iris

Chinnie!

Gaat helemaal goed met je zo te lezen, fijn! Alleen die Cavia, ik kan nog even niet wennen aan het idee, al helemaal niet toen ik die nagels/tanden zag.. Maar toch weer even die grenzen verlegd dat je het hebt gegeten.

Geniet nog van je dagen aan de kust!

Liefs, XX Iris

manon arnhem

bah!!geef mij maar een kwal ziet er toch beter uit.groetjes van mij en tot gauw

Roos

Marvin!
waar blijft je volgende avontuur?
Inspiratie kwijt? ;)

xx